Cumhurbaşkanı Danışmanı'ndan ABB'nin çalışmasına tepki

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağlık çalışanlarına yönelik grafiti çalışması için "Bomboş bir iş" değerlendirmesinde bulundu.
Ankara Masası
|
20 Nisan 2021, Salı - 11:13
Cumhurbaşkanı Danışmanı'ndan ABB'nin çalışmasına tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi, salgınla mücadele eden sağlık çalışanları için, Bilkent Şehir Hastanesi bölgesinde sağlık çalışanlarını sembolize grafitiler hazırladı.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " ANFA Genel Müdürlüğümüzdeki mesai arkadaşlarımız, grafiti sanatçıları iş birliğiyle Bilkent Şehir Hastanesi bölgesindeki köprü ayaklarını kahraman sağlık emekçilerini temsil eden grafitilerle süsledi. Pandemi sürecindeki fedakarlıklarınıza minnettarız. İyi ki varsınız." dedi.

ABB çalışması için "Bomboş bir iş" değerlendirmesinde bulunan Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur ise " Böylesine bomboş bir işi bile övmek için yanıtlarda sıraya giren trollerin twitter hesaplarına bakın, hemen hepsinin başta Şehir Hastaneleri olmak üzere tüm iktidar icraatlarına sudan sebeplerle kara çaldığını göreceksiniz." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/721096/cumhurbaskani-danismanindan-abbnin-calismasina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.