Zafer Algöz’den, ilgi çeken Ozan Güven açıklaması

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddia edilen yakın arkadaşı Ozan Güven ile ilgili ilk kez konuştu. “Kalkıp da şunu demedik: Arkadaşımızın yanındayız.” diyen Alagöz, ilginç açıklamalarda bulundu.
Zeliha Demirci
|
14 Ağustos 2020, Cuma - 11:24
Zafer Algöz’den, ilgi çeken Ozan Güven açıklaması

Birlikte birçok projede yer aldığı Ozan Güven ile yakın arkadaşlığını sürdüren Zafer Algöz, Ertem Şener’in YouTube programına konuk oldu. Algöz, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarıyla oldukça tepki çeken Ozan Güven ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ozan Güven'in yaptığını tasvip etmediğini söyleyen Algöz, şöyle devam etti: “Elbette tasvip edilecek bir şey değil. Kadına, çocuğa, hayvana şiddet uygulayana lanet olsun. Ama yaşananları biz bilmiyoruz ki. Ne oldu da iş o noktaya geldi? Ozan'ı protesto ediyor senaristler. Bakıyorum; çoğunluğu kadına şiddeti körükleyen senaryoları yazan adamlar. Ayıp değil mi? Şimdi burada bir tavır gösteriyorsun. O zaman kalk ‘Ben bu senaryoyu yazmam, burada kadına şiddet var' de. Şu anda Ozan da, o hanımefendi de eminim çok pişmandır. Kim böyle bir şeyden mutlu olabilir? Ya da kim görüp de ‘Ben arkadaşımın arkasındayım' diyebilir? Kimse kimseye şiddet uygulayamaz. O noktada devlet otoritesi devreye girer.”

BARIŞIP DAVADAN DA VAZGEÇEBİLİRLER

Zafer Algöz, Şener’in, “Can Yılmaz ve Cem Yılmaz tepki gösterdiler mi?” sorusuna, “Niye böyle bir olay oldu diye hepimiz üzüldük. Kalkıp da şunu demedik: 'Arkadaşımızın yanındayız'. Böyle bir şey yok. Şu an iş yargı aşamasında. Yarın öbür gün barışıp davadan da vazgeçebilirler.” yanıtını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/72134/zafer-algozden-ilgi-ceken-ozan-guven-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.