'Türkiye'dir Galatasaray' gündem oldu

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Süper Ligi kuran takımlara sert sözlerle yüklenirken, bir kaç takım sayarak "Galatasaray'a ihtiyacımız var" dedi. Ceferin'in sözlerinin ardından taraftarlar "Türkiye'dir Galatasaray" başlığıyla binlerce paylaşım yaptı.
Ankara Masası
|
20 Nisan 2021, Salı - 18:16
'Türkiye'dir Galatasaray' gündem oldu

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Aleksander Ceferin, 12 kulüp tarafında kurulan Avrupa Süper Lig girişimini sert sözlerle eleştirdi. 

Girişimi egoistlik olarak niteleyen Ceferin " Birkaç egoist, harika bir spor olan futbolu öldürmek için ellerinden geleni yapıyor. Bir an önce kendilerine gelmeliler. Futbola olan sevginizi unutmayın. Sahiplerinin futbolu sevdiğini düşünmüyorum gerçi. Kulüpleriyle sevinen, kulüpleriyle üzülen insanlara saygı duyun. Futbola saygı duyun." dedi.

"Hala zamanınız var"

12 kulübe fikirlerini değiştirme çağrısında bulunan Ceferin, "Zengin, yenilmez, dokunulmaz olduğunu düşünen kulüpler nereden geldiklerini hatırlasınlar! UEFA olmasaydı, nerede ve nasıl olacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Beyler büyük bir hata yaptınız ve fikrinizi değiştirmek için hala zamanınız var." diye konuştu.

"UEFA'nın Galatasaray'a ihtiyacı var"

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Galatasaray'ın da içinde bulunduğu bir kaç takımı sayarak ihtiyaçları olduğunu belirtirken "UEFA organizasyonlarının Atalanta, Celtic, Rangers, Dinamo Zagreb ve Galatasaray'a ihtiyacı var. Herkesin bir şansı olduğunu bilmesi gerekiyor. Hayalleri canlı tutmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'a özel parantez"

UEFA Başkanı Ceferin'in Galatasaray'a parantez açmasının ardından binlerce taraftar "Türkiye'dir Galatasaray" başlığıyla paylaşımlarda bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/722942/turkiyedir-galatasaray-gundem-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.