Akşener'den 128 milyar dolar çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "128 milyar doları açıklayacağız diye 128 ayrı masal anlatıyorlar, masal dinliyoruz." dedi.
Ankara Masası
|
21 Nisan 2021, Çarşamba - 11:37
Akşener'den 128 milyar dolar çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in gündeminde 128 milyar dolar tartışması vardı. Merkez Bankası rezervleri ile farklı açıklamalar yapıldığına dikkat çeken Akşener, "128 milyar doları açıklayacağız diye 128 ayrı masal anlatıyorlar, masal dinliyoruz." dedi.

Akşener'in konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, milletimiz, “128 milyar doların” akıbetini soruyor. O nedenle, biz de 9 Ocak’tan beri, her fırsatta, her mecrada, aynı soruları soruyoruz. “Millet bunca zorlukla mücadele ederken, siz 128 milyar doları ne yaptınız?” diyoruz. “Neden sattınız?” diyoruz. “Ne kadara sattınız?” diyoruz. “Kime sattınız?” diyoruz. Peki cevap geliyor mu? Allah var, geliyor… 

Sayın Erdoğan’ın, ekonomi gurusu danışmanlarından biri çıkıyor; “Öyle bir para hiç olmadı.” diyor. Bir diğeri çıkıyor, “pandemide şu kadar şuna, bu kadar buna dağıttık.” diyor. Bir başkası çıkıyor, “milletin cebinde.” diyor. Merkez Bankası Başkanı çıkıyor, tam da bu ucube sisteme layık bir yöntemle, 128 milyar doların bozdurulduğunu itiraf ediyor. Bunun üzerine Hazine ve Maliye Bakanı çıkıyor, “Merkez Bankası milleti bilgilendirmeli.” diyor. Dün de en son küçük ortak çıkmış, “Daha ne arıyorsunuz? Para, Merkez Bankası’nda” diyor

Ağaç nerede? Balta kesti. Balta nerede? Suya düştü. Su nerede? İnek içti. İnek nerede? Dağa kaçtı. Dağ nerede? Yandı, bitti kül oldu… 128 milyar doları açıklayacağız diye 128 ayrı masal anlatıyorlar, masal dinliyoruz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/723419/aksenerden-128-milyar-dolar-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.