Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, CHP'li Altay'ın 'Menderes benzetmesine' tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın "Erdoğan'ın da sonu Menderes'e benzemesin" sözlerine "Biz ölümden korkmayız, kefenimizi giyerek yola çıktık" diyerek karşılık verdi.
Ankara Masası
|
21 Nisan 2021, Çarşamba - 12:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, CHP'li Altay'ın 'Menderes benzetmesine' tepki

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde kabine değişikliği ve  CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın kendisine yönelik Menderes benzetmesi vardı.

"2023'e odaklanmamız gerekiyor"

Kabine değişikliğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Dün gece hem bir bakanlığımızı 2'ye böldük, 3 yeni bakan ataması yaptık. Kabinemizin de birlikte mesai yürüteceğimiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a başarılar diliyorum. Artık genel merkezimizde, Meclis grubumuzla, kabinimizle tüm teşkilatımızla 2023'e odaklanmamız gereken bir döneme girdik. Bundan sonrasının daha kolay olacağını biliyoruz." dedi. 

"Biz bu yola çıkarken kefenimizi giydik"

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın "Erdoğan'ın da sonu Menderes'e benzemesin" sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmış bir ahlaksız benim akıbetimi de Menderes'in akıbeti gibi olabileceğini söylüyor. Be ahlaksız be edepsiz, biz bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık. Biz ölümden korkmadık. Siz ölüm dendiği zaman kaçacak delik arayanlardansınız. Yani Menderes'in akıbetinden memnun mu oluyorsunuz? O akıbeti de arayanlar da sizdiniz. Boşuna uğraşmayın." şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/723504/cumhurbaskani-erdogandan-chpli-altayin-menderes-benzetmesine-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.