Ataşehir’de marangozhaneye kumar baskını

Ataşehir'de sokağa çıkma kısıtlaması sırasında bir marangozhanede kumar oynadığı tespit edilen 8 kişiye toplamda 25 bin 440 TL para cezası kesildi. Şahısların "İftar yemeği yiyorduk" şeklindeki savunmaları ise pes dedirtti.
IHA-20210422AW301591
|
22 Nisan 2021, Perşembe - 10:03
Ataşehir’de marangozhaneye kumar baskını

Ataşehir'de bir marangozhanede kumar oynandığı yönünde ihbar alan  Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri mekana operasyon düzenledi. Polis ekiplerini karşısında görünce büyük şok yaşayan 8 kişi  kumar masasını gizlemeye çalıştı.  Mekanda bulunanların kimliklerini toplayan polis ekipleri 8 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymamak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten kişi başı 3 bin 180 lira olmak üzere toplamda 25 bin 440 TL para cezası uyguladı. 

"Hepimiz dost meclisiyiz"

Kumar oynarken yakalanan kişilerin "İftar yemeği yedik, oturuyorduk sigara içtik. Oyun oynamıyorduk" şeklindeki savunmaları ise pes dedirtti. Ceza yememek için kendini savunan bir başka kişi mekana geçerken uğradığını belirterek "Matkap almaya gelmiştim. Hepimiz dost meclisiyiz burada" dedi. Mekanda iftar açtıkları söyleyen bir başka şahıs ise polis ekiplerine "Sen de gel yarın buradaki iftarı görürsün" diyerek çağrıda bulundu.

Öte yandan ruhsatının olmadığı öğrenilen marangozhane zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/724366/atasehirde-marangozhaneye-kumar-baskini
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.