Malatyalı öğrencilerinden Başkan Gürkan'a ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi semt konaklarındaki etüt ve eğitim programlarına devam eden bir grup öğrenci Turizm Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
IGF-IGF8028
|
22 Nisan 2021, Perşembe - 16:22
Malatyalı öğrencilerinden Başkan Gürkan'a ziyaret
MALATYA (İGFA)- 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası münasebetiyle Semt Konaklarında öğrenim gören 30 öğrenci için bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Radyo ve Gramofon Müzesi, Fotoğraf Müzesi, Buğday Müzesi ve Kültür Evini ziyaret edecek olan öğrenciler gezi öncesinde Başkan Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette Özalper Semt Konağı öğrencileri Başkan Gürkan’a Malatya’nın turizmine ve çocuklara verdiği değerlerden dolayı teşekkür etti.
Çocukların kendilerini bugün ne kadar güzel yetiştirirse geleceğin emin ellerde olacağını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Çocuk olan kardeşlerimiz yarın bu şehri ve ülkeyi yönetecek. Hem kendilerine, hem ailelerine, hem milletimize, hem de insanlığımıza barış, huzur, sağlık ve yeni icatlar, keşifler yapılacağına inanıyorum” dedi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/725366/malatyali-ogrencilerinden-baskan-gurkana-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.