Çubuk'ta Ramazan yardımları sürüyor

Çubuk Belediyesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için 200 gıda kolisi ve çekini mahalle muhtarlarına teslim etti.
Ankara Masası
|
22 Nisan 2021, Perşembe - 19:21
Çubuk'ta Ramazan yardımları sürüyor

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, belediyenin lojistik merkezinde bir takım incelemelerde bulundu.

Demirbaş, merkezde mahalle muhtarlarıyla bir görüşme gerçekleştirirken, ilk etapta bin 200 gıda kolisi ve çekini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere muhtarlara teslim etti.

" Ramazan ayı boyunca devam edecek"

Ramazan'da ihtiyaçları gidermek için çalışmalara devam ettiklerini belirten Demirbaş, şunları söyledi:

“Hem kendi imkanlarımızla hem de hayır sever vatandaşlarımızın bizlere ulaştırdığı kolileri bu mübarek ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Ramazan ayının ilk haftasından yaklaşık bin 200 kişiye çek ve koli dağıtımını yaptık. Tabi bu çalışmamız Ramazan ayı boyunca devam edecek. Ayrıca Kızılay Derneğimiz tarafından dağıtımı yapılan iftar yemeğine de desteklerimiz devam ediyor. Yani bu mübarek günlerde ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek anlamında çalışmalarımız devam ediyor.”

Muhtarlar teşekkür etti

Aldıkları gıda paketlerini mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını anlatan Ağılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Doğan, verilen desteklerden ve yardımlardan dolayı belediye başkanı ve çalışanlarına teşekkür etti.

Kendilerinin muhtarlar olarak bu iyilik harekatına aracı olduklarını dile getiren Kızılören Mahallesi Muhtarı Davut Kiraz’da, “Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Yoksullara yardım ediyor, elini uzatıyor” ifadesini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/725612/cubukta-ramazan-yardimlari-suruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.