Eyüpsultan'da trafikte saldırıya uğrayan kadın konuştu

İstanbul Eyüpsultan'da trafikte bir şahıs tarafından saldırıya uğrayan Sena Koçak, yaşadıklarını anlattı.
Ankara Masası
|
14 Ağustos 2020, Cuma - 12:37
Eyüpsultan'da trafikte saldırıya uğrayan kadın konuştu

Esenyurt Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadına saldıran Emre E., gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Hayatının kabusunu yaşayan Sena Koçak ise yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

"KÜFÜR VE TEHDİT ETTİ"

Dün akşam saatlerinde iş yerinden çıktıktan sonra evine doğru ilerlediğini söyleyen Sena Koçak, "Trafikte sinyal verip sağ tarafa geçmeye çalıştım. O esnada sağ arkamda bulunan şahıs bana küfür etmeye başladı. Sonrasında tehdit etmeye başladı. Tehditlere başlayınca kayıtsız kalamadım. Çok ağır küfürler etti. Sonrasında küfür edemezsin diyerek kendimi savundum. Kendimi savununca tacizlerini şiddetlendirdi ve aynı şekilde sözlerini sarf etmeye devam etti." dedi.

"DARP EDİLDİM"

Arabadan indikten sonra fiziksel şiddete maruz kaldığını savunan Sena Koçak, "Arabamı durdurdular. Erkek şahıs üzerime doğru yürüdü. Sonrasında bayanlar inip müdahil oldular. Erkek şahıs kolumu darp etti. Sonrasında aracımın üzerine çıkarak tepinmeye başladı. Camına yumruklar savurdu. Araç şu anda pert durumda." ifadesini kullandı.

"EŞARBIM AÇILDI"

Yaşananlar sırasında 3 kişi tarafından darp edildiğini iddia eden Sena Koçak, "O sırada eşarbım tamamen açıldı. Savunmasız bir şekilde bırakıldım" diye ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/72638/eyupsultanda-trafikte-saldiriya-ugrayan-kadin-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.