Ankara'da koltuklar çocukların

Ankara'da ilçe belediye başkanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuklarını Türkiye'nin geleceklerine devretti.
Ankara Masası
|
23 Nisan 2021, Cuma - 14:04
Ankara'da koltuklar çocukların

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Bu çerçevede Ankara'da ilçe belediye başkanları, koltuklarını Türkiye'nin geleceklerine devretti.

Kahramankazan'da 23 Nisan coşkusu

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu anaokulu öğrencisi 5 yaşındaki Hilal Sıla Güzelbayram’a bıraktı.

 Minik Hilal, Başkan Oğuz’un herhangi bir talimatlarının olup olmadığını sorması üzerine ortamın sıcak olduğunu belirterek klimanın açılması talimatını verdi. Minik Hilal’in bu talebi içeride bulunanların gülüşmelerine neden oldu.

Başkan Çetin koltuğunu devretti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrencileri makamında kabul etti. 

Kısa süre de olsa Pursaklar Belediye Başkanı koltuğuna oturan çocuklar, isteklerini ve temennilerini Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e iletti. Başkan Çetin, "Geleceğimizin mimarlarına daha iyi bir Pursaklar bırakmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Nallıhan’da koltuk çocukların

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tuğrulbey Ortaokulu öğrencilerini ağırladı.

Başkanlık koltuğuna oturan Nilay Şevval Turanlı, çocuklara verdiği değerden ötürü Belediye Başkanı İsmail Öntaş’a teşekkür etti.  Büyükşehir Belediyesi’nin kitle iletişim araçlarında ve sosyal medyada çocuklara yönelik birçok 23 Nisan programı hazırladıklarını anlatan Başkan Öntaş, 23 Nisan’ı evlerinde geçirecek olan çocukların eğlenebilmesi ve coşkuyu yaşayabilmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Sincan'da bayram heyecanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Sincan Belediye Başkanlığını ziyaret eden çocuklar, yapılan faaliyetler ile ilgili bilgiler aldı.

Koltuğunu çocuklara devreden Belediye Başkanı Murat Ercan, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, isteklerini dinledi ve hediyeler dağıttı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/726565/ankarada-koltuklar-cocuklarin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.