Kahramankazan'da 23 Nisan kutlaması gecede sürdü

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hava fişek gösterisiyle kutlandı.
Ankara Masası
|
24 Nisan 2021, Cumartesi - 11:43
Kahramankazan'da 23 Nisan kutlaması gecede sürdü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kahramankazan’da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Gündüz klasik arabalarla 23 Nisan konvoyu oluşturan Kahramankazan Belediyesi gece havai fişek gösterisi gerçekleştirdi.

Belediye binasının en üst katında gerçekleştirilen gösteride havai fişeklerin fitilini Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ateşledi.

Kahramankazan’da gökyüzü gece rengarenk görüntülere sahne oldu. Pandemi tedbirleri dolayısıyla evlerinde olan çocuklar ve vatandaşlar evlerinin balkon ve pencerelerinden bu muhteşem renk cümbüşünü izledi.

"Bayram coşkusuna ortak olmak için elimizden geleni yaptık"

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 23 Nisan'da havai fişek gösterisini gelenek halinde getirdiklerini belirterek "Geleceğimizin teminatı yavrularımızın bayram coşkusunu artırmak ve sevinçlerine ortak olmak için elimizden geleni yaptık. Yavrularımızın isteği üzerine geçen yıl başlattığımız ve artık gelenek haline gelen milli bayramlarda havai fişek gösterimiz bu yıl da yine renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklarımıza müthiş bir gösteri sunduk. 23 Nisan kutlu olsun, nice yüz yıllara” ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/727367/kahramankazanda-23-nisan-kutlamasi-gecede-surdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.