Kırıkkale’de cinnet getiren koca dehşet saçtı

Kırıkkale’de cinnet getiren 75 yaşındaki bir kişi iddiaya göre, karısını bıçakla öldürdükten sonra evini ve otomobilini ateşe verdi.
IHA-20210425AW304214
|
25 Nisan 2021, Pazar - 02:27
Kırıkkale’de cinnet getiren koca dehşet saçtı

Olay, gece saatlerinde Kırıkkale’de Bahçelievler Mahallesi 711. Sokakta meydan geldi. İddialara göre, 4 katlı apartmanın 2. katında kiracı olan 75 yaşındaki M.D. isimli kişi, tartıştığı karısı Koçer Dönmez’i (56) göğsünden ve sırtından bıçakladı. Öfkeli koca karısını bıçakla öldürdükten sonra doğalgazı açarak önce evini daha sonrada sokaktaki aracını ateşe verdi. 

Ölü olarak bulundu

Evden alevler yükseldiğini gören çevredekiler dairelerin zillerine basıp apartmandakilere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler Koçer Dönmez’in cansız bedeni ile karşılaştı. Alevler itfaiye ekiplerince söndürülürken olayın şüphelisi M.D. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

"Bir de baktım ateşler çıkıyor"

Yangın anını anlatan Özen Demir, "Sigara içmeye çıktım. Bir de baktım oradan ateşler çıkıyor. Alevlerin çıktığını görünce direkt 'Binada kimse var mı' diye bağırdım  Ondan sonra arka tarafa zıpladım. Bütün zillere bastım kimse yok. Evden çıkmadan itfaiyeyi aradım. Ondan sonra baktım trafonun yanında bu evin sahibinin arabasında yanmaya başladı. Arabada yandığını görünce zaten itfaiye falan gelince müdahale ettiler" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/731239/kirikkalede-cinnet-getiren-koca-dehset-sacti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.