Keçiören Gümüşdere'de bahar temizliği

Keçiören Belediyesi, Gümşdere'nin dere tabanında yer alan kum, çöp ve diğer birikintileri iş makinalarıyla temizleyerek suyun daha berrak akmasını sağlıyor.
Büşra Bayrak
|
26 Nisan 2021, Pazartesi - 11:53
Keçiören Gümüşdere'de bahar temizliği

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Turgut Altınok’un talimatıyla Gümüşdere’deki atık ve birikintileri ortadan kaldırmak için iş makineleriyle çalışma başlattı. 

Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Atatürk Botanik Bahçesi ile birleşen Gümüşdere’nin etrafındaki spor, yürüyüş ve bisiklet yolları vatandaşa daha temiz bir ortamda spor yapma imkânı sunacak.

“Nitelikli yatırımlar yapıyoruz”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçeyi yaşam tercihinde ilk sıralara taşımak için park, bahçe ve spor alanlarının sayısını her geçen gün artırdıklarını ve nitelikli yatırımlar yaptıklarını söyleyerek şunları kaydetti:

“Gecekondu kenti olan bir Keçiören’i, modern bir Keçiören haline getirdik. İlçemizde ekonomik canlılığı artırmak için tarihi, kültürel ve insanlarımızın keyifli vakit geçirebilecekleri eserler inşa ettik. Çocukken biz Keçiören’de gezecek yer olmadığından Kuğulu Park’a veya Gençlik Parkı’na gezmeye giderdik. Ama gün geldi, Keçiören’e hizmetkâr olduk, ortaya koyduğumuz hizmetlerle ve eserlerle Keçiören’i gezilip görülecek ilçeler listesine soktuk. İlçemiz için hem sosyal alanlar hem de katma değer ortaya koyan eserler yapmaya devam edeceğiz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/733056/kecioren-gumusderede-bahar-temizligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.