Aygün Çakar son yolculuğuna uğurlandı

Irak’ın kuzeyinde, terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım Operasyonlarında teröristlerce tuzaklanan EYP’nin infilak etmesiyle şehit olan Uzman Çavuş Aygün Çakar, memleketi Samsun’da son yolculuğuna uğurlandı.
IHA-20210426AW305163
|
26 Nisan 2021, Pazartesi - 13:43
Aygün Çakar son yolculuğuna uğurlandı

Terör örgütü PKK’ya yönelik Irak’ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Aygün Çakar için memleketi Samsun'da cenaze töreni düzenlendi.

Annesi ve kardeşleri sinir krizi geçirdi

Vezirköprü ilçesi Darıçayalanı Mahallesi’nde düzenlenen törene  Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz şehidin yakınları, mahalle sakinleri ve protokol üyeleri katıldı.

Şehidin annesi ve diğer 2 kardeşi tören sırasında sinir krizleri geçirdi.  Ağabeyinin askeri parkasını giyen  şehidin bir diğer kardeşi Şaban Çakar, ayakta durmakta zorlandı. Acılı kardeşi  Samsun Valisi Dağlı teselli etti. 

Çakar'ın naaşı cenaze namazı ardından toprağa verildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/733216/aygun-cakar-son-yolculuguna-ugurlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.