Şereflikoçhisar'da hizmet filosu büyüyor

Şereflikoçhisar Belediyesi, çöp konteyneri ve konteyner alanı yıkama, ilaçlama ve dezenfekte etme kabiliyetlerine sahip yeni aracını araç filosuna dahil etti.
Büşra Bayrak
|
26 Nisan 2021, Pazartesi - 13:59
Şereflikoçhisar'da hizmet filosu büyüyor

Şereflikoçhisar Belediyesi, araç filosunu büyütmeye devam ediyor.

Daha temiz bir Şereflikoçhisar parolası ile yürütülen çalışmalarına büyük kolaylık sağlayacak olan çöp konteyner yıkama aracı vatandaşların hizmetine sunuldu.

4 ton temiz, 2 ton pis su olmak üzere toplam 6 ton kapasiteli konteyner yıkama aracı, doğa dostu olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Konteyner yıkama sonrasında ise pis su deposuna aktarılan atık su filtrelenerek yeniden kullanılıyor.

Kısa sürede yüksek basınç yardımıyla çöp konteynerlerinin yıkandığı araçta aynı zamanda dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarının da yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik, ‘’Özellikle yaz aylarında sıcak havalarında etkisiyle birlikte kötü koku ve haşerelerin üreme noktaları arasında yer alan çöp konteynerleri, bu aracımız sayesinde yıkandıktan sonra haşere ile mücadele kapsamında ilaçlanıyor, aynı zamanda da dezenfekte edilebiliyor. Hem konteynerler hem de konteyner alanları daha temiz bir ortama kavuşturuluyor” dedi.

İlçe merkezinde her mahallede belirlenen periyotlarla konteynerlerin ve konteyner alanlarının yıkama, dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları kesintisiz olarak devam edecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/733264/sereflikochisarda-hizmet-filosu-buyuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.