Keçiören'de sokak hayvanları yalnız değil

Keçiören Belediyesi, tam kapanma sürecinde sokak hayvanlarını unutmayarak yiyecek temin etmek için özel ekip kurdu.
Büşra Bayrak
|
27 Nisan 2021, Salı - 12:40
Keçiören'de sokak hayvanları yalnız değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Nisan itibariyle tam kapanmaya geçileceğini duyurmasıyla birlikte harekete geçen Keçiören Belediyesi sokak canlılarının yiyecek bulmalarını kolaylaştırmak için ‘Sokak hayvanlarını besleme timi’ kurdu.

Besleme timi, tam kapanma süresince ilçenin farklı noktalarında kedi, köpek, kuş ve diğer hayvanları beslemek için besleme noktalarına yiyecek ve su temininde bulunacak.

“Vatandaşlarımız oldukça duyarlı”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sokak hayvanları için rutin olarak dağıtımı yapılan yiyeceklerin tam kapanma sürecinde artarak devam edeceğini berlirterek şunları aktardı:

“Yaz kış demeden rutin olarak sürdürdüğümüz sokak hayvanları için yiyecek dağıtım çalışmalarımızı tam kapanma süresince de yaygınlaştırarak şehrimizin farklı noktalarında devam ettireceğiz. Bir önceki tam kapanma döneminde gördük ki, Keçiörenli vatandaşlarımız da sokak canlılarımıza karşı oldukça duyarlı. Onlar da imkânları doğrultusunda kapılarına su ve yiyecek bırakarak bizim bu çalışmamıza destek oldular. Hayvansever vatandaşlarımızla birlikte bu zorlu süreci el ele vererek atlatacağız.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/736438/keciorende-sokak-hayvanlari-yalniz-degil
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.