Manisa Karaelmacık Mahallesi'nin su sorunu çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Karaelmacık Mahallesi Selimler küme evlerinde 2 kilometrelik içme suyu isale hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.
IGF-IGF9298
|
27 Nisan 2021, Salı - 18:14
Manisa Karaelmacık Mahallesi'nin su sorunu çözüldü
MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ihtiyaç olunan noktalardaki yeterli içme suyu temini için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Köprübaşı ilçesine bağlı Karaelmacık Mahallesindeki Selimler küme evlerinde ekonomik ömrünü tamamlayan ve mevcut güzergahı nedeniyle su veriminde azalma yaşanan hattın yerine 2 kilometrelik içme suyu isale hattı çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile vatandaşlara yeterli su temini sağlandı. Çalışmaları MASKİ İlçe Şefi Enver Çetin de yerinde inceledi.
Karaelmacık Mahallesi Muhtarı Ali Kızılarslan, sürekli patlaklar yaşanan içme suyu hattındaki sorunun ortadan kaldırılması için MASKİ’ye bildirdiklerini ve ekipler hızlı bir şekilde gereken çalışmayı yaptıklarını belirterek, rahat  bir nefes aldıklarını söyledi.   
http://www.ankaramasasi.com/haber/736978/manisa-karaelmacik-mahallesinin-su-sorunu-cozuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.