Kız çocuğuna uyuşturucu sattırıldığı o anlar

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Ponicala kasabasında, küçük bir kız çocuğuna uyuşturucu sattıran çete yapılan operasyonla çökertildi.
Ankara Masası
|
27 Nisan 2021, Salı - 21:04
Kız çocuğuna uyuşturucu sattırıldığı o anlar

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te yer alan Ponicala kasabasında küçük bir kız çocuğuna uyuşturucu sattıran çeteye yönelik operasyon düzenlendi.

Gürcistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, düzenlenen operasyon kapsamında uyuşturucu satan 3 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Bakanlık, gözaltına alınan 3 kişinin büyük miktarda uyuşturucuyu yasadışı olarak satın almak, saklamak ve satmakla suçlandığını kaydetti.

"Çocuğu korumak için tüm kurumlar davaya dahil edildi"

İçişleri Bakanlığı, "Soruşturmada A.A., N.G. ve N.K.'nın önceden belirlenmiş bir plana göre sistematik olarak uyuşturucu kullandıkları ortaya çıktı. Plana göre A.A., uyuşturucu alıcılarıyla iletişim kurarken, bir ailenin 2 üyesi olan N.G. ve N.K. belirlenen yerde alıcıya uyuşturucu temini ve paranın alınmasını sağladı. Ayrıca küçük bir çocuğu da suç faaliyetlerine dahil ettiler. Çocuğun yüksek menfaatlerini korumak için Sosyal Hizmet ve diğer tüm ilgili kurumlar davaya dahil edildi. Yargıcın kararına dayanarak kolluk kuvvetleri, sanıklardan 'eroin' uyuşturucusunu defalarca satın aldı ve söz konusu satın alımların gizli bir ses ve video kaydını aldı" ifadelerini kaydetti.

Bakanlık yetkilileri, söz konusu suçun en fazla 8 ila 20 yıl hapis veya müebbet hapis cezası ile yargılandığını ifade etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/737107/kiz-cocuguna-uyusturucu-sattirildigi-o-anlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.