Hadımköy’de cinayet

Hadımköy’de aranması olduğu için sahte kimlikle dolaşan ve hayvancılık işiyle uğraştığı belirlenen bir kişi, ahırda silahla öldürülmüş olarak bulundu. Polis ekipleri şahsın yanında çoban olarak çalışan ve kavgalı oldukları iddia edilen cinayet zanlısını arıyor.
IHA-20210429AW307511
|
29 Nisan 2021, Perşembe - 10:03
Hadımköy’de cinayet

Olay, Arnavutköy Hadımköy -Esenyurt yolunda bulunan bir ahırda yaşandı. İddiaya göre, aylar öncesinde yolun kenarında bulanan köye gelerek hayvancılık yapmaya başlayan  Sertaç Y.  komşularına kendisini "Mesut" olarak tanıttı. Sertaç Y. köyün dışına çıktığında ise abisinin kimliğini kullanarak isminin "Serhat" olduğunu söyledi. 

Sertaç Y. ile yanında çalışmaya başlayan Şakir K. arasında son zamanlarda problemler yaşanmaya başladı. Sürekli tartışan ikilinin zaman zamanda kavga ettikleri iddia edildi. Sertaç Y.'nin geçtiğimiz günlerde çıkan tartışmanın ardından işçisi olan Şakir K.’yı işten kovduğu öne sürüldü. 

Komşuları silahla vurulmuş halde buldu

Dün gece komşusuna giden Sertaç Y. kaldığı yere tekrar geldiğinde odasının dağıldığını ve bir miktar parasının kaybolduğunu fark etti. Sertaç Y. parasının kaybolduğunu fark edince olayı komşularına anlattı. Yaşananlardan birkaç saat sonra ahıra gelen komşuları Sertaç Y.’yi silahla öldürülmüş olarak buldu. 

Katil eski çalışanı mı?

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cinayet ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Olayın yaşandığı gün akşam saatlerinde iddiaya göre aynı mevkide hayvancılık yapan başka biri, çoban Şakir K.’yi Hadımköy merkeze kadar bıraktı. Şahsın beyanın da ise çobanın çok tedirgin olduğunu iddia ettiği öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/739577/hadimkoyde-cinayet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.