Kızılcahamam rengarenk çiçek açtı

Baharın gelişiyle birlikte Kızılcahamam Belediyesi tarafından dikilen lale türlerinin açması, ilçede rengarenk güzelliğe neden oldu.
Zeliha Demirci
|
29 Nisan 2021, Perşembe - 11:17
Kızılcahamam rengarenk çiçek açtı

Kızılcahamam Belediyesi ekipleri, bahar aylarının gelmesiyle birlikte park bahçe düzenlemesi, asfalt, kaldırım ve yol çalışmalarını da hızlandırdı. Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerince parklara kış aylarında dikimi gerçekleştirilen 11 bin lalenin, havaların ısınması ile birlikte açması Kızılcahamam’a ayrı bir görünüm kazandırdı.

"Yeşilin en güzel tonlarında yeniden buluşacağız"

Kızılcahamamlılar'ın ve misafirlerin yazın keyfini yemyeşil Milli Parkta huzurlu bir şekilde sürmeleri için hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Virüse karşı her türlü önlemi alan ekipler, Kızılcahamamlılar'ın virüs sonrası keyifle gezip eğlenebileceği ortamı hazırlıyor. Başkan Acar, yapmış olduğu açıklamada, “ Asfalt, kaldırım, yol ve kaplıca tadilat çalışmalarımız sürüyor. Diğer yandan yürüyüş yolları ve parklarımızda bakım yapıyoruz. Çimlerimiz biçiliyor, ilçemize diktiğimiz 11 bin laleler için, "Daha yeşil, daha güzel bir Kızılcahamam için ilçemizin çeşitli yerlerine diktiğimiz sarı, kırmızı, mor, beyaz, turuncu renklerdeki 11 bin adet lale soğanları, baharın gelmesiyle ilçemizi adeta gökkuşağı renklerine boyadı. Salgını sağlıkla aşınca Kızılcahamam'da rengarenk bir ortamda bir arada olacağız.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/739900/kizilcahamam-rengarenk-cicek-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.