Keçiören'in yeni mahalle konağı

Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık Mahallesi’ne inşa edilen mahalle konağı hem aile sağlığı merkezi hem de mevlit ve taziye evi olarak hizmet veriyor.
Büşra Bayrak
|
29 Nisan 2021, Perşembe - 15:29
Keçiören'in yeni mahalle konağı

Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık Mahallesine inşa edilen, çevre düzenleme ve peyzaj çalışması da tamamlanan mahalle konağı vatandaşa hem taziye ve mevlit günlerinde hizmet veriyor hem de alt katına kurulan Aile Sağlığı Merkeziyle sağlıklı yaşam için kolaylık sağlıyor.

“İhtiyaca yönelik önemli hizmet noktaları”

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılmak üzere proje onayı tamamlanan 10 mahalle konağı için düğmeye bastıklarını ve bu konakların da vatandaşın ihtiyacına yönelik önemli hizmet noktaları olacağını kaydederek şunları aktardı:

“Mahalle konaklarımızı mahallelerimizdeki ihtiyaca göre taziye ve mevlit evi olarak kullanıma sunuyoruz. Ayrıca ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın kına, sünnet, taziye, söz, nişan ve asker uğurlama gibi özel merasimlerinde de hizmetlerine sunuyoruz. Pandemi sona erdiğinde sayısını artırdığımız mahalle konaklarımız vatandaşımıza özel günlerinde ev sahipliği yapmaya devam edecek.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/741681/keciorenin-yeni-mahalle-konagi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.