Ankara Kalkınma Ajansı gençleri uzmanlarla buluşturuyor

Ankara Kalkınma Ajansı, Üniversite Öğrencileri İçin Deneyim Aktarımı Buluşmaları'nın ilkini gerçekleştirdi.
Ankara Masası
|
29 Nisan 2021, Perşembe - 16:45
Ankara Kalkınma Ajansı gençleri uzmanlarla buluşturuyor

Ankara Kalkınma Ajansı "Üniversite Öğrencileri İçin Deneyim Aktarımı Buluşmaları" adıyla Ankara’nın insan kaynağı potansiyelini geliştirmek üzere Ankara’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik etkinliklerin ilkini düzenlendi.

Ankara’nın sektörlerinde öncü ve deneyimli isimlerin hayat ve kariyer tecrübelerini gençlere aktardı, gençlerin merak ettikleri soruları yönettiği etkinliğin ilk konuğu bilişim sektörü duayenlerinden ve Türkiye’nin ilk bilgisayar mühendislerinden Melek Bar Elmas oldu.

Melek Bar Elmas gençlere  bilişim sektöründeki tecrübelerini, kariyer basamaklarında yaşadığı sorunları ve bu sorunları nasıl aştığını, teknoloji ve sosyal girişimcilik tecrübelerini aktardı.

Etkinlik, katılımcılardan yazılım sektörünün geleceği, pandemi koşullarında kariyer yönlendirme önerileri, bilişimde öne çıkacak ve uzmanlaşması önerilen alanlar gibi konularda gelen soruların yanıtlanmasıyla son buldu.

Ankara Kalkınma Ajansı'nın gelen talepler doğrultusunda “Deneyim Aktarımı Buluşmaları” serisine farklı sektörlerden uzman isimleri ağırlamaya devam edeceği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/742134/ankara-kalkinma-ajansi-gencleri-uzmanlarla-bulusturuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.