Sarıyer’de “saksıda hint keneviri” operasyonu

Sarıyer’de polis ekipleri zehir tacirinin evine operasyon düzenledi. Baskında evin içerisinde saksıda yetiştirilen çok sayıda hint keneviri ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.
IHA-20210430AW308528
|
30 Nisan 2021, Cuma - 10:40
Sarıyer’de “saksıda hint keneviri” operasyonu

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarabya Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Tarabya Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu yetiştirildiği ihbarı üzerine fiziki takibe başladı. Yapılan çalışmanın ardından ekipler dün saat 18.00 sıralarında Nazarlık Sokak’taki eve baskın düzenledi. Baskında odaları gezen ekiplerin dikkatini içerideki bir dolap çekti. Dolabın içinde çok sayıda hint keneviri ele geçirildi. 

Evine sistem kurmuş

Evde bulunan 13 adet bitki yetişmesine yardımcı sıvı gübre, uyuşturucu üretim düzeneği, buhar makinası, termometre, havalandırma borusu, ısı ve ışıklandırma cihazı ile ph ölçere el konuldu.

Operasyon kapsamında evde bulunan Rıza O. (38) gözaltına alındı. Emniyette suç kaydı bulunmayan Rıza O, ifadesinin alınması ve “uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçundan adli işlemi yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/742645/sariyerde-saksida-hint-keneviri-operasyonu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.