Fatih Ünal: Kartlara para yüklenmediği yönünde şikayet aldık

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Başkent Kart'a para yüklenmediği yönünde bir çok şikayet aldıklarını belirtti. Ünal, "Aksaklıkların ve suistimallerin bir an evvel giderilmesi elzemdir..." dedi. ABB'den vatandaşlara gönderilen mesajda ise altyapıdan kaynaklı sorunun çözüldüğü belirtildi.
Ankara Masası
|
30 Nisan 2021, Cuma - 11:08
Fatih Ünal: Kartlara para yüklenmediği yönünde şikayet aldık

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkladığı Başkent Kart projesine yönelik vatandaşlardan şikayet geldiğini belirtti. 

"Aksaklıklar giderilsin"

Yavaş'ın söylemlerinin tersine ihtiyaç sahibi olmayanlara yardımların verildiğini, asıl ihtiyaç sahiplerinin ihmal edildiğini öne süren Ünal, " 2 senedir artık gıda paketinden karta geçiyoruz dendi. Kart dağıtılacak diye aksatılan gıda paketlerine tekrar dönüldü, ayrıca dağıtılan kartlara da para yüklemelerinin yapılmadığı gibi bir sürü şikayet aldık. Aksaklıkların ve suistimallerin bir an evvel giderilmesi elzemdir" dedi. 

"Otobüs kart kullanımı genişletilsin"

Büyükşehir Belediye işçilerinden de farklı şikayetler adlıklarını ekleyen Ünal, işçilere dağıtılan otobüs kartlarının sadece otobüslerde kullanıldığına işaret etti. Ünal, " Kartların kullanımının genişletilerek Metrolarda veya Belediye Marketlerinde de kullanımının önünün açılması pandemi sürecinde işçilerimizi oldukça rahatlatacaktır." ifadesini kullandı. 

ABB'den Başkent Kart bilgilendirmesi

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nden vatandaşlara gönderilen mesajda "Başkent Kart'ın ödeme kuruluşunun altyapısında yoğunluktan ötürü bazı alışverişlerde aksama yaşandığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Konu hemen araştırılmış ve ilgili kuruluşa ekiplerimiz tarafından gerekli uyarılar yapılarak çözüme kavuşturulmuştur. Şu anda alışverişlerinize devam edebilirsiniz" denildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/742807/fatih-unal-kartlara-para-yuklenmedigi-yonunde-sikayet-aldik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Beyaz Balcioglu
04 Ağustos 2021, 00:05
Banada kart geldi ama yukleme yapilmadi şikayetçiyim herkes kullandı bana niye kart geldide yükleme yapılmadı