Etimesgut Belediyesi hizmetlerine devam ediyor

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, pandemi tedbirleri kapsamında 17 Mayıs'a kadar devam edecek 'Tam Kapanma' sürecinde belediye hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.
Zeliha Demirci
|
30 Nisan 2021, Cuma - 12:33
Etimesgut Belediyesi hizmetlerine devam ediyor

Pandemi tedbirleri kapsamında 17 Mayıs'a kadar devam edecek 'Tam Kapanma' sürecinde, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi. Vatandaşın mağdur olmaması için yoğun gayret sarf ettiklerini belirten Demirel, özellikle, temizlik, alt-üstyapı, zabıta, aşevi, halk ekmek fabrikası ve sosyal destek birimlerinin sahada, görevinin başında olduğunu ifade etti.

Sosyal desteklerin artarak devam edeceğine dikkat çeken Demirel, "Aşevimiz yıl boyunca olduğu gibi bu süreçte de hemşehrilerimize yemek servisine devam ediyor. Aşevinden 3 bin ihtiyaç sahibine, filyasyon ekiplerine, sağlık çalışanlarına sıcak yemek ulaştırıyoruz. Saha çalışması yapılarak tespit edilen 5 bin aileye gıda, ekmek desteği sağlıyoruz. 5 bin ailemiz  eti-kart hizmetimizden yararlanıyor. Halk Ekmek fabrikamız, 40 personel 3 vardiya şeklinde 24 saat üretim yapıyor. Günlük ihtiyaca göre üretilen ekmek ve pideler ilçemizin 80 noktasında bulunan ekmek bayileri aracılığıyla halkımıza ulaştırılıyor." dedi.

Belediyenin tüm birimleriyle vatandaşa hizmet için sahada olduğu, zabıta ekiplerinin de bu süreçte önemli görev üstlendiğini söyleyen Başkan Demirel, 140 zabıtanın 38 mahallede halkın sağlıklı gıda tüketmesi huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat görev yaptığını, denetimlerin de artarak devam ettiğini vurguladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/742966/etimesgut-belediyesi-hizmetlerine-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.