Kızılcahamam'da alt yapı çalışması

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar​, ilçe genelinde fiber internet alt yapısını getirmek için çalışmaların başladığını açıkladı.
Ankara Masası
|
30 Nisan 2021, Cuma - 20:10
Kızılcahamam'da alt yapı çalışması

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, fiber internet alt yapısını için Türk Telekom'un ilçede çalışmalara başladığını duyurdu.

Başkan Acar çalışmaların bir ay içerisinde bitirilmesi planlandığını belirtirken, çalışmaların tamamlanmasıyla internet hızının 18 Mbps’den 100 Mbps’ye çıkacağını vurguladı.

"Sevgili gençler bu haberime en çok siz sevineceksiniz" ifadeleriyle yapılan çalışmaları duyuran Acar " Biliyoruz ki çağımızın en önemli ihtiyacı olan internet hem artan online işlemler hem de çocuklarımızın ve gençlerimizin uzaktan eğitimleri noktasında daha da önemli hale gelmiştir. Bu hususta halkımızın internete hızlı ve kesintisiz ulaşması için ilçemiz fiber internet altyapısı ile buluşturuluyor Kaymakamımız ile yaptığımız girişimler neticesinde Türk Telekom tarafından ilçemizde başlatılan çalışmada 1 ay içerisinde altyapının tamamlanması planlanmaktadır Proje ile yaz mevsiminden itibaren ilçemizde ki internet hızı 18 Mbps’den 100 Mbps’ye çıkarılarak, siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. İlçemize yapılan bu yatırımdan dolayı Türk Telekom'a değerli yönetici ve çalışanlarına, şahsım ve ilçe halkımız adına teşekkür ederim Fiber internet altyapısı şimdiden ilçemize hayırlı olsun."diye yazdı.



http://www.ankaramasasi.com/haber/745580/kizilcahamamda-alt-yapi-calismasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.