Depremzedeyle Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında samimi konuşma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Elazığ'da iftarda misafir olduğu Erdoğan ailesi ile telefonda görüştü.
Ankara Masası
|
01 Mayıs 2021, Cumartesi - 00:02
Depremzedeyle Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında samimi konuşma

Tunceli'deki ziyaretlerinin ardından Elazığ'a gelen Bakan Kurum, merkezi Sivrice ilçesi olan geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören ve yeni yapılan Aksaray Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarına yerleşen Sedat ve Gülsema Erdoğan çiftini ziyaret etti.

Erdoğan ailesi ile birlikte iftar yapan Bakan Kurum daha sonra Sedat Erdoğan ile eşi, 3 çocuğu ve aile yakınlarıyla bir süre sohbet etti.

Bakan Kurum daha sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak aile ile görüşmesini sağladı.

Sedat Erdoğan ve ablası Kaviye Erdoğan ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailenin ramazanlarını tebrik ederek, "Rabbim inşallah ramazanı şerife bizleri kavuşturduğu gibi bayrama da kavuştursun, deprem felaketini bizlere tekrar yaşatmasın." dedi.

"O kadar duygulandım ki anlatamam"

Kaviye Erdoğan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın ilgilerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin, hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Rabbim sizden bin kere razı olsun. Sebep olanlardan, Bakanımdan, Valimizden, Belediye Başkanımızdan, emeği geçen herkesten Allah bin kere razı olsun. Evlerimiz o biçim, size dua ediyoruz, gece gündüz hepinize dua ediyoruz, şuan o kadar duygulandım ki anlatamam, Allah hayırlı ömürler versin, sizden bin kere razı olsun." diye konuştu.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/745652/depremzedeyle-cumhurbaskani-erdogan-arasinda-samimi-konusma
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.