Taksim Meydanı’nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. İstanbul'daki etkinliklerde HAK-İŞ üyesi grup Kazancı Yokuşu'na çiçek bıraktı.
IHA-20210501AW309417
|
01 Mayıs 2021, Cumartesi - 08:48
Taksim Meydanı’nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim Meydanı’nda bulunan Cumhuriyet Anıtı ile Gezi Parkı polis barikatlarıyla çevrelendi ve anıtın yer aldığı alan yaya trafiğine kapatıldı.

Park ve çevresinde polis ekiplerine ait gözetim ve nöbet noktaları oluşturuldu. Çevik kuvvet ekipleri meydan ve çevresine konuşlandırıldı. Meydan ve çevresi K-9 bomba arama köpekleri tarafından kontrol edildi.

Öte yandan M2 Yenikapı - Hacıosman metro istasyonunun Taksim, Şişhane ve Osmanbey istasyonları kapatıldı.


HAK-İŞ Konfederasyonu Taksim'e çelenk bıraktı

HAK-İŞ temsilcileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Kazancı Yokuşu'na karanfil bıraktı.  Törene sokağa çıkma kısıtlaması kararı nedeniyle az sayıda kişi katıldı.

Pandemi nedeniyle yaşanılan zorlukların kısa zamanda bitmesini umut ettiklerin ifade eden Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan, "Hak-iş olarak bir taraftan emekçilerin sorunlarını sıralarken ömür taraftan ülkemizin dayanışmasını birliğinin ve bütünlüğünün de altını çiziyoruz” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/745703/taksim-meydaninda-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.