Bahçeli'den 1 Mayıs açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Emeğin ve dayanışmanın gününü eşkıyalığın ve dalaletin ortamı haline getiren odaklara aziz milletimiz müsaade etmeyecektir." dedi.
Ankara Masası
|
01 Mayıs 2021, Cumartesi - 16:10
Bahçeli'den 1 Mayıs açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " 1 Mayıs’ı ideolojik ve siyasi önyargılara hapsetmek, marjinal ve yasa dışı örgütlerin ihanet zemini olarak görmek emekçilerimize büyük bir haksızlık ve husumettir. Emeğin fikri değerinde saklıdır. Emekçinin fazileti alın terindedir. " dedi. 

" Kavga ve karışıklık arayanların ne fikri ne de fazileti söz konusudur." diyen Bahçeli, " KOVİD-19 tedbirleri kapsamında 17 Mayıs’a kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı karanlık mahfiller belki aradıkları fırsatı bulamadılar, ancak emek ve emekçilerle ilgili istismarlarını da her müsait ortamda göstermeleri kuvvetle muhtemeldir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli şu şekilde devam etti: 

" Bunların oyun ve tahriklerine karşı her zaman uyanık olmak şarttır. Emeğin ve dayanışmanın gününü eşkıyalığın ve dalaletin ortamı haline getiren odaklara aziz milletimiz müsaade etmeyecektir. Bu vesileyle emekçilerimizi gönülden selamlıyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/746153/bahceliden-1-mayis-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.