Sedat Peker sessizliğini bozdu! İki ismi işaret etti

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, evine ve bürolarına yapılan operasyonlarla ilgili Mehmet Ağar ve Pelikancıları suçladı.
Ankara Masası
|
02 Mayıs 2021, Pazar - 13:06
Sedat Peker sessizliğini bozdu! İki ismi işaret etti

Kuzey Makedonya'dan sınır dışı edilip Kosova'ya sığınan organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, Türkiye'de adamlarına yönelik yapılan operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

" Hiçbir işinde iz bırakmaz"

Sedat Peker, operasyonun perde arkasını ise şu cümlelerle anlattı: "Mehmet Ağar ve Pelikancılar olarak bilinen grup, bazı güç odakları için şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronluğunu yaptılar. Benim kafama takılan sorulardan en en önemlisi şu: Mehmet Ağar, yılların kurdu. Hiçbir işinde iz bırakmaz. Bu kadar iz, onun yönettiği, onun yönlendirdiği işte neden bırakıldı? Mehmet Ağar bunu neden bu kadar açık etti? Bunun da illaki vardır bir sebebi."

"Yaşanılanları sizlerle paylaşacağım"

Videolarına devam edeceğini ifade eden Peker "Kıymetli dostlarım, bildiğiniz üzere takriben bir senedir içinde bulunduğum şartlarla ilgili bir paylaşım yapmadım. Üç ay içinde 12 tane video çekerek yaşanılanları sizlerle paylaşacağım. Geçmişte yaşanan ve gelecekte yaşanacak olan olayların sizin hakemliğinizde gelişmesinin en adil davranış olacağına inanıyorum."diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/747653/sedat-peker-sessizligini-bozdu-iki-ismi-isaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.