Kahramankazan Millet Bahçesi açılıyor

Kahramankazan'da yapımına başlanan Millet Bahçesi’nin ağustosta açılması planlanıyor.
Ankara Masası
|
02 Mayıs 2021, Pazar - 13:23
Kahramankazan Millet Bahçesi açılıyor

Kahramankazan Millet Bahçesi’nde TOKİ tarafından yürütülen yapım çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki 191 dönümlük alan üzerine kurulan Millet Bahçesi, tamamlandığında Kahramankazan’ın çehresini değiştirmekle kalmayıp Ankara’ya da önemli bir değer katacak. Yapım çalışmalarının ise ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor. 

Millet Bahçesi’nde spor kompleksleri, bisiklet yolu, Millet Kıraathanesi, amfi tiyatro, sanat sokağı, yöresel ürünler pazarı, botanik parkı, çocuk müzesi, festival alanı, sanat atölyeleri, Şehitler Yolu, Ata Sporları Merkezi, kreş, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, yaşlı ve engelliler için donatılar ile yapay gölet ve köprülerin de olacağı birçok unsur yer alacak.

"Kahramankazan'ın çehresini değiştirecek"

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yapım çalışmalarını yerinde denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Millet Bahçesi'nin ağustos ayında hizmete girmesini hedeflediklerini belirten Oğuz, çalışmaların aralıksız olarak sürdüğünü söyledi. Oğuz, “Ankara kent merkezine yaklaşık yarım saat uzaklıkta olan Kahramankazan Millet Bahçemiz, şehrin gürültüsünden kurtularak, rahat bir nefes almak isteyenlerin de uğrak noktası olacak. Kahramankazan'ımızın çehresini değiştirecek olan Millet Bahçemize kavuşacağımız günü iple çekiyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile tüm emeği geçenlere Kahramankazan halkı adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/747688/kahramankazan-millet-bahcesi-aciliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.