Bursa’da bıçaklı saldırı

Bursa’da bir kişi, karısını mesajla taciz eden şahsa randevu verip, buluşma noktasına geldiğinde bıçakla saldırdı. 10 yerinden bıçaklana şahıs hastaneye kaldırılırken saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.
IHA-20210503AW310695
|
03 Mayıs 2021, Pazartesi - 10:02
Bursa’da bıçaklı saldırı

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde akşam 19.45 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Cuma G.,(43) isimli şahıs; Y.K.’nin eşi B.K.’yı mesajla taciz etmeye başladı. B.K'nin  durumu eşine söylemesi üzerine  Y.K., Cuma G.’yi arayarak buluşmak istedi. İkili arasında buluşma noktasında başlayan tartışma kısa sürede kavga döndü.  Y.K., yanında getirdiği bıçakla Cuma G.,’yi 10 yerinden bıçakladıktan sonra kayıplara karıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaralı Cuma G.,’yi ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan Y.K.’ı bulmak için çalışma başlattı.

Sesleri duyan Ramazan E., “İftar vakti yemeğimizi yiyorduk. Sesleri duyduk pencereden baktığımda bir kaç kişinin birini bıçakladıktan sonra kaçtığını gördüm” dedi.

Olay ile ilgili tahkikat devam ediyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/748920/bursada-bicakli-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.