TÜGŞAV'dan ABB'ye yol tepkisi

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'ndan yapılan açıklamada genel merkez binası önündeki yol çalışmasının aylardır bitmediği belirtilerek "Artık kasıt arıyoruz" denildi.
Ankara Masası
|
05 Mayıs 2021, Çarşamba - 11:10
TÜGŞAV'dan ABB'ye yol tepkisi

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan mesajında, genel merkez binası önündeki yol çalışmasının aylardır bitmediği belirtilerek Ankara Büyükşehir Belediyesi hedef alındı. 

"Aylardır bitmeyen ÇİLE..." şeklinde başlayan mesajda "Vatanı için bedel ödeyerek uzunlarından olmuş Gazilerimizin Vakıf Genel Merkezimize geliş gidişleri çileye döndü. Bu zulüm bitsin artık. Yeter Sn. @mansuryavas06 yeter... Bu ülkede 35 günde köprülü kavşaklar yapıldı. Aylardır bir cadde tadilatı bitmedi..." denildi.

Çalışmalar sırasından vakfa ait elektrik tesisatı ana kablosunun da koparıldığının aktarıldığı mesajda şu ifadeler yer aldı: 

Bitmeyen bu tadilatın çalışmaları esnasında Vakfımıza ait elektrik tesisatı ana kablosu koparılmış ve hicbir bilgi verilmeyip müdahale de edilmemiştir. 3 gün boyunca elektrik kesintisi yaşanmıştır. Su kesintileri ve dogalgaz borusunun patlatılması da cabası. Artık kasıt arıyoruz.  Vakfımıza aleni olarak ceza mı veriyorsunuz. Bu cezanın sebebi nedir. Ceza vermek için kimlerden ve nerelerden talimat alınıyor. Bu düşmanlık çalışmalarından artık vazgeçin.Bu Çileye kim dur diyecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/756339/tugsavdan-abbye-yol-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.