Başkan Acar Kızılcahamamlılara müjdeyi verdi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçeye bir kapalı salonu yapılması için imzaların atıldığını duyurdu.
Ankara Masası
|
05 Mayıs 2021, Çarşamba - 20:18
Başkan Acar Kızılcahamamlılara müjdeyi verdi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, yeni bir projeye imza attıklarını açıkladı.

Acar,ilçede bulunan TOKİ Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine, kapalı spor salonu yapılması için sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Sadece öğrencilerin değil tüm vatandaşların spor salonundan yararlanabileceğini belirten Acar, amaçlarının çocukların ve gençlerin hayatında sporun önemini arttırmak olduğunu belirtti.

Projeyi sosyal medya hesabından duyuran Acar şu ifadeleri kullandı;

"Yeni bir projeyi açıklamanın mutluluğu içerisindeyim"

Sevgili hemşerilerim, sizlere bir projemizi daha açıklamanın mutluluğu içerisindeyim. TOKİ Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine yapacağımız Kapalı Spor Salonu projemizin sözleşmesini bugün imzaladık.

Sosyal ve kültürel yaşama katkı sunacak

Güreş antrenman salonu olarak da kullanılabilecek bu kompleks, öğrencilerimizin yanı sıra tüm halkımıza hizmet edecek. İlçemizin sosyal ve kültürel yaşamına katkısı olacak bu projemizle, çocuklarımız ve gençlerimizin hayatında sporun önemini arttırmayı hedefliyoruz.

Bakan Kasapoğlu'na teşekkür

Projenin ilçemize kazandırılmasında başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Bakan Yardımcılarımıza, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'e ve Bakanlık personellerine şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim.

Tüm alanlarda olduğu gibi Spor projelerimiz ile de ilçemizin değerine değer katıyoruz. Kapalı Spor Salonumuz şimdiden ilçemize hayırlı olsun.

http://www.ankaramasasi.com/haber/758691/baskan-acar-kizilcahamamlilara-mujdeyi-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.