Mustafa Destici'den Mansur Yavaş açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki inceleme hakkında konuştu. Gelişmenin ilk olarak İmamoğlu'nun danışmanları tarafından paylaşıldığına dikkat çeken Destici, bu şekilde mağduriyet ve algı oluşturulduğunu savundu. Destici, "Ankara da Antalya da bu işi iyi yapıyor." dedi.
Ankara Masası
|
06 Mayıs 2021, Perşembe - 14:54
Mustafa Destici'den Mansur Yavaş açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Habertürk ekranlarında canlı yayın konuğu oldu. Gündeme dair değerlendirmeler yapan Destici, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki incelemeye yönelik dikkat çeken bir yorumda bulundu.

"Algı konusunda çok başarılılar"

Söz konusu incelemenin ilk olarak İmamoğlu'nun danışmanları tarafından paylaşıldığına dikkat çeken Destici, "Ekrem İmamoğlu ve diğer CHP büyükşehir belediye başkanlarının yaptığı en iyi işlerden bir tanesi bu. Bir algı yönetimi ve mağduriyet alanı oluşturmak, buradan kamuoyunu desteğini artırmak. Bunda çok başarılar. Halka hizmet konusunda değil ama kamuoyu algısı oluşturma konusunda cidden çok başarılar." dedi. 

" Ankara da Antalya da bu işi iyi yapıyor"

Sözlerinin devamında isim vermeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da işaret eden Destici, "Ankara da Antalya da bu işi iyi yapıyor. İzmir'inden Adana'sına pek çok CHP'li belediyenin bu işi iyi yaptığını görüyorum. Medyada çok güçlü ekipleri var. Bunlar ana akım medyada görünen yüzler değil ama sosyal medyada çok etkinler. Bunu inanılmaz bir şekilde değerlendiriyorlar. Müthiş bir algı oluşturuyorlar." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/760321/mustafa-desticiden-mansur-yavas-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.