Yetkin Öztürk'ü Gölbaşı'nda üzen olay

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Genel Başkan Meral Akşener'le birlikte Gölbaşı'nda ziyaret ettikleri kişinin Gölbaşı Belediyesi tarafından görevden alınmasına çok üzüldüğü söyledi.
Ankara Masası
|
06 Mayıs 2021, Perşembe - 23:56
Yetkin Öztürk'ü Gölbaşı'nda üzen olay

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in sorularını yönelttiği Günün Programı'na konuk oldu.

Ankara gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Öztürk, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le birlikte ilçe gezileri sırasında başlarına gelen ve çok üzüldüğü bir olayı anlattı.

"İktidarın Gölbaşı'nda bir tahammülsüzlüğü oldu"

Yetkin Öztürk, Gölbaşı Belediye başkanının kendilerine kahve ikram eden kişiyi görevden aldığını açıklarken, yaşananları şu şekilde anlattı;

Genel başkanla birlikte 8 ilçe gezdim, iktidarla ilgili zerre eleştirimiz olmamıştır. Çok net söylüyorum. Ama iktidarın Gölbaşı'nda bir tahammülsüzlüğü oldu. Beni çok üzdü mesela. Esnafları geziyoruz, üst kattan iki üç tane hanımefendi genel başkanımızı kahveye davet etti. Genel başkanımıza sorduk kırmadı çıktı. Yukarı çıktığımızda kişinin kim olduğunu bilmiyoruz. Ben ev zannediyordum, iş yeriymiş, ofisine girdik. Ailesi, eşi çocukları bizi misafir ettiler. Kişi Adalet ve Kalkınma Partisi üyesiymiş. Ablası MHP'de kadın kolları başkanıymış. İşte kızı genel başkanımızı çok seviyor vesaire böyle bir aile. Yengesi Cumhuriyet Halk Partili. Her görüşten insanların olduğu bir ofis. Kişi kendisi de Gölbaşı Spor Kulübü başkanlığı yapıyor. İttifak olarak girmişler belediye başkanıyla beraber. İnanın 10 dakika oturduk. Genel başkanımız kızlarıyla fotoğraf çekindiler. Arkadaşımızın aynen ifadesi şu oldu; Sayın genel başkanımı kırmadınız geldiniz. Artık ülkenin bu birliğe beraberliğe ihtiyacı var dedi. Özellik şu pandemi döneminde. Birleştirici cümleler kullandı. Ne siyaset konuştuk ne başka bir şey. Kişinin kim olduğunu da sormadık davet etmiş. Kahvemizi içtik gittik. Bir hafta sonra ilçe başkanımız aradı. Ziyaret ettiğimiz arkadaşımızı Gölbaşı Belediye Başkanı, Gölbaşı Belediyespor başkanlığından azletmiş. Neden sen Meral Akşener'e kahve ikram ettin diye. Böyle bir şey olmaz. 

İstifa edip İYİ Parti'de göreve gelmişti

17 Şubat 2021 tarihinde Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanlığından istifa eden Lütfü Yılmaz daha sonra  İYİ Parti Ankara İl Başkan Danışmanı ve 1. Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/761222/yetkin-ozturku-golbasinda-uzen-olay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.