Fatih Ünal'dan İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıya tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırılara "Şu gâvur postalları Kutsalımızı çiğniyor ve Maalesef Alem-i İslam'ın gıkı bile çıkmıyor" ifadeleriyle tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
07 Mayıs 2021, Cuma - 23:22
Fatih Ünal'dan İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıya tepki

AK Parti Keçiören Meclis Üyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, İsrail'in Mescid-i Aksa'da Kıble Mescidi'ne saldırmasına tepki gösterdi.

Ünal "Veyl Olsun Bizlere. Ümmetin Acizliğinin Resmidir... Şu gâvur postalları Kutsalımızı çiğniyor ve Maalesef Alem-i İslam'ın gıkı bile çıkmıyor... Kahrolsun İsrail demekle Kahrolmuyor bu kefere..." diye yazdı.

"Kardeşlerimizin yanındayız"


Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da "İsrail’in ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yaptığı vahşice saldırıyı kınıyorum. Kutsalımıza ve Filistinli kardeşlerimize yapılan bu saldırı asla kabul edilemez! İsrail bu işgale ve yaptığı zulme derhal son vermelidir. Filistin halkının ve kardeşlerimizin yanındayız!" ifadeleriyle yaşananlara tepki gösterdi.

Ne olmuştu?

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’daki Kıble Mescidi'nde namaz kılan cemaate ses bombası ve plastik mermilerle saldırdı.

Saldırılarda onlarca kişi yaralandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/763520/fatih-unaldan-israilin-mescid-i-aksaya-yaptigi-saldiriya-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.