Yetkin Öztürk: AK Parti'den kopuşlar olacak

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, AK Parti'den kopuşlar yaşanacağını belirterek "Bizi izlemeye devam etsinler. Ankara'da bu manada kendilerine çok büyük sürprizlerimiz olacak. İktidara ilkleri yaşatacağız." dedi.
Ankara Masası
|
08 Mayıs 2021, Cumartesi - 16:00
Yetkin Öztürk: AK Parti'den kopuşlar olacak

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk,  Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in sorularını yanıtladı. 

AK Parti Keçiören Meclis Üyeleri İbrahim Uyar ve Emir Kuşdemir'in partilerine geçmesi hatırlatılan Öztürk, yapılan bir ankette AK Parti oylarının yüzde 27.1'e gerilediğine dikkat çekti.

" İktidara ilkleri yaşatacağız"

"Buzdağı eriyor. Bunu herkesin görmesi lazım." diyen Öztürk, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nden daha çok kopuşlar olacak. Bizi izlemeye devam etsinler. Ankara'da bu manada kendilerine çok büyük sürprizlerimiz olacak. İktidara ilkleri yaşatacağız. Büyük bir programımız vardı ama pandemiden dolayı erteledik. Bayramdan sonra büyük ve coşkulu katılımlar planlıyoruz." ifadesini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/765030/yetkin-ozturk-ak-partiden-kopuslar-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.