Pursaklar’da 10 ayrı noktaya Tebessüm Çadırı kuruldu

Ankara Masası
|
28 Nisan 2020, Salı - 11:56
Pursaklar’da 10 ayrı noktaya Tebessüm Çadırı kuruldu

Pursaklar Belediyesi tarafından yardımlaşma ve dayanışma kültürünün toplumda daha da kuvvetli hale getirilmesi adına başlatılan sosyal sorumluluk projesine bir yenisi olan Tebessüm Çadırı eklendi.

Korona virüs nedeni ile zor bir süreç geçiren ihtiyaç sahibi ailelerin isteklerine cevap verebilmek için ilçenin 10 ayrı noktasına yerleştirilen ‘Tebessüm Çadırı’, binlerce vatandaşın umudu oldu.

Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen “İmkânı Olan Koysun, İhtiyacı Olan Alsın” kampanyası ile yardımlaşma ve dayanışma kültürünün toplumda daha da kuvvetli hale getirilmesi adına başlatılan sosyal sorumluluk projesi ile hayırseverler tarafından bırakılan ürünler, ihtiyaç sahibi ailelerle buluşuyor.

 “İMKÂNI OLAN KOYSUN, İHTİYACI OLAN ALSIN”

Belediye olarak yardımlaşma ruhuna öncülük ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,Yardımlaşma ve dayanışmanın bizi daha güçlü kılacağını ve ayakta tutacağını biliyoruz. İlçemizin 10 ayrı noktasına kurduğumuz bu ‘Tebessüm Çadırları’ ile hayırsever vatandaşlarımız tarafından bırakılan ürünleri ihtiyaç sahibi ailelerimiz hiç çekinmeden alabilirler. Bu çadırlarda paylaşmak var, kardeşlik var. ‘İmkânı olan koysun, ihtiyacı olan alsın’ diyoruz. Pursaklar’da hiçbir hemşehrimizin aç ve açıkta kalmasına gönlümüz razı olmaz, nerede bir ihtiyaç sahibi varsa onun yanındayız. İlçemizin en ücra noktasında yardıma ihtiyaç duyan vatandaşımızın sıkıntısı bizim kendi derdimiz, sıkıntımızdır. Onların ihtiyaçlarına en güzel şekilde cevap vermek adına hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz’’ şeklinde konuştu.

 ‘‘RAMAZAN AYI SEVGİ, SAYGI, PAYLAŞMA VE HOŞGÖRÜ AYIDIR’’

Ramazan ayının şefkat, rahmet ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten Başkan Çetin, ‘‘Ramazan ayı sevgi, saygı, paylaşma ve hoşgörü ayıdır. Bu ayda bu tür yardımların önemi daha da artıyor. İyiliği yaymak, paylaşımı artırmak için, hemşehrilerimizin dertlerine çare olmak için, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebilmeleri için tebessüm çadırımıza çekinmeden gelebilirler. Yardımsever vatandaşlarımızın bu zor zamanda ihtiyacı olan hemşehrilerimize yardım elini uzatacağına olan inancım tamdır’’ dedi.   Yardımda bulunan bir vatandaş açıklamasında, ‘‘Dayanışma ve yardımlaşma Türk milletinin özüdür. Biz bize yeteriz diyoruz ya Türk milleti olarak gerçekten yeteriz’’ ifadelerini kullandı

http://www.ankaramasasi.com/haber/7652/pursaklarda-10-ayri-noktaya-tebessum-cadiri-kuruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.