Vasip Şahin Pursaklar'da pazar denetime katıldı

Ankara Valisi Vasip Şahin, Tam Kapanma döneminde, Pursaklar'daki pazar alanlarında alınan tedbirleri yerinde inceledi. Vali Şahin'e denetimlerde, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin eşlik etti.
Ankara Masası
|
09 Mayıs 2021, Pazar - 09:49
Vasip Şahin Pursaklar'da pazar denetime katıldı

Vali Şahin, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu denetimlerde, Pazar alanındaki esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konularında uyarılarda bulundu.

Vatandaşlarla sohbet ederek uyulması gereken kurallar hakkında bilgi veren Vali Vasip Şahin, daha sonra uygulama noktalarını denetledi.

"Sosyal hayatımızdan bir süre daha fedakârlık yapmamız gerekiyor"

Tam Kapanma dönemi ile birlikte vaka sayılarında büyük bir düşüş olduğunu belirten Vali Şahin; "Tam kapanma ile il genelinde denetimlerimiz sıklaştırıldı. Son 1 haftadaki gelişmelere göre, Ankara'da vaka sayısındaki düşüş hızlandı. Kapanma kurallarına vatandaşlarımızın azami derecede dikkat etmesi ile verilere olumlu olarak yansımalarını görüyoruz. Sosyal hayatımızdan bir süre daha fedakârlık yaparak hızlı bir şekilde kontrollü normal hayata dönüş sağlayabiliriz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/765526/vasip-sahin-pursaklarda-pazar-denetime-katildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.