Ankaragücü'nden Emre Bol'a tepki Alper Potuk'a destek

Ankaragücü Basın Sözcüsü İsmail Atasoy, Alper Potuk hakkında ağır sözler sarf eden Emre Bol'a tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
09 Mayıs 2021, Pazar - 16:14
Ankaragücü'nden Emre Bol'a tepki Alper Potuk'a destek

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü İsmail Atasoy, dün gece Alper Potuk'un gol sevinci hakkında küfür içeren ifadeler kullanan Emre Bol hakkında açıklamalarda bulundu.

Atasoy, Emre Bol'un saygı ve edep sınırını aştığını belirterek, Alper Potuk üzerinden bir algı operasyonu yapıldığını ifade etti.

Ankaragücü'nün hiç bir ferdine linç kampanyası düzenlenmeyeceğini belirten Atasoy, şu açıklamalarda bulundu;

Dün akşam TV100 kanalında yayınlanmış olan ‘Var Odası’ isimli spor programında milli formamızı terletmiş, ülke futboluna katkıda bulunmuş ve bulunmakta olan profesyonel futbolcumuz Alper Potuk hakkında reyting elde etmek uğruna 83 milyonun önünde saygın ve edepten yoksun eleştiri sınırlarını aşan sözler sarf edilmiştir.

Hiç kimse 110 yıllık tarihi olan Ankaragücü’müze ve bu camianın hiçbir ferdine geçmişi üzerinden algı operasyonu oluşturup bir taraftar kitlesini arkasına alarak linç kampanyası düzenleyemez.

Kişileri bu Türk oyunlarla insanları ve grupları tuzağı düşürme çabasının ülkemiz futboluna fayda getirmeyeceği kanaatindeyiz.

Futbolcumuz Alper Potuk hakkında ağza alınmayacak sözleri sarf etmiş olan Emre Bol isimli bey efendiyi terbiyeye ve ülke futbolunun gelişmesine yardım edecek konularla ilgilenmeye davet ediyoruz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/765940/ankaragucunden-emre-bola-tepki-alper-potuka-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.