Bala'da kentsel dönüşüm başlıyor

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, Merkez Göztepe Mahallesi'nde kentsel dönüşümün başlayacağını duyurdu.
Ankara Masası
|
09 Mayıs 2021, Pazar - 16:34
Bala'da kentsel dönüşüm başlıyor

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, ilçede kentsel dönüşümün başlayacağını açıkladı.

Buran, ilk etapta dönüşümün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde Altyapı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ve belediye katkılarıyla 20 dönümlük bir alanda yürütüleceğini belirtti.

Açıklamanın devamında Buran, Merkez Göztepe Mahallesi'nde başlatılacak proje için bayramdan sonra hak sahipleriyle görüşmelere başlanacağını açıkladı.

"İlçemiz yeni bir çehre kazanacak"

Yaptığı bilgilendirmeye 'Kıymetli Hemşehrilerim' diye başlayan Ahmet Buran şunları yazdı;

Bismillah deyip sizlerin destekleri ile göreve geldiğimiz günden bugüne durmadan çalıştık. Gitmediğimiz kurum, hizmet almak için aşındırmadığımız kapı kalmadı. Şükürler olsun ki meyvelerini almaya başlıyoruz. İlçemize yeni bir çehre kazandıracak sosyo-ekonomik değer katacak olan Kentsel dönüşüme başlıyoruz.Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın himayesinde Altyapı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüz ve Belediyemizin katkıları ile yürütülen çalışmalarda ilk etapta ilçe Merkezi Göztepe mahallesinde yaklaşık 20 dönüm alanda  ilan edilen Kenstel Dönüşüm Alanına ait proje tamamlandı. Proje kapsamında farklı büyüklükte ve tipte daire, ticaret merkezi projelendirilip hak sahipleri ile bayramdan sonra görüşmelere başlanacaktır.

Ş imdiden ilçemize yeni bir başlangıç, değişim, katkı sağlayacak olan kentsel dönüşüm projemiz hepimize hayırlı uğurlu olsun

http://www.ankaramasasi.com/haber/765954/balada-kentsel-donusum-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.