Ankara'da Zeynep Erdoğan cinayeti

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir kadın doktor, kocası tarafından işkenceye uğradıktan sonra göğsünden bıçaklanarak öldürüldü.
IHA-20210510AW316496
|
10 Mayıs 2021, Pazartesi - 03:36
Ankara'da Zeynep Erdoğan cinayeti

Olay, Çankaya İlçesi Mutlukent Mahallesi 2017’inci sokakta  Cumartesi sabahı saat 06.30’da meydana geldi. İddialara göre M.E. (45) ile eşi Zeynep Erdoğan (47) arasında belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. M.E. tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Zeynep Erdoğan’ı ve eşinin ilk evliliğinden olan 14 yaşındaki A.A.’nın ellerini bağlayarak işkence etmeye başladı. Öfkeli koca bir süre sonra Zeynep Erdoğan’ı bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Çocuk evden kendi imkanlarıyla çıktı

Ertesi gün kendi imkanlarıyla evden elleri bağlı bir şekilde A.A.’nın çıktığını gören komşular durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler  kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olduğu öğrenilen Zeynep Erdoğan’ın 5 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiğini belirledi. 

Şüpheli arabasında yakalandı

Çankaya Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalarda zanlının 06 BGT 227 plakalı araçla olay yerinden kaçtığını ve Ümitköy’de olduğunu tespit etti. Cinayet zanlısı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile yunus polislerince yakalandıktan sonra emniyete götürüldü.

Zanlının ilk ifadesinde eşinin kendisine "Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim" dediğini aktardı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/766319/ankarada-zeynep-erdogan-cinayeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.