Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen bir askerin şehit olduğunu bildirdi.
IHA-20210510AW316503
|
10 Mayıs 2021, Pazartesi - 08:06
Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde 1 asker şehit oldu

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinden acı haber geldi. 

Milli Savunma Bakanlığı,  Hakkari Çukurca'da teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen  P.Uzm.Çvş. Murat Nar'ın şehit olduğunu duyurdu. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde 24 Nisan 2021 tarihinde ağır yaralanan ve GATA’ya sevk edilerek tedavi altına alınan P.Uzm.Çvş. Murat NAR, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak 09 Mayıs 2021 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerini kullandı.

Kastamonu'daki ailesine acı haber verildi

Şehit Nar'ın, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesindeki ailesine şehadet haberi verildi.

Taşköprü ilçesinde yaşayan anne Nezaket ile baba Mustafa Nar'ın evine Türk bayrakları asıldı.

İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Yasin Bulut ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Faruk Velioğlu tarafından aileye şehadet haberi iletildi.

Piyade Uzman Çavuş Murat Nar, 24 Nisan'da Hakkari Çukurca Güvendağı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanmış, ardından GATA'da tedavi altına alınmıştı.

(İHA) (AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/766327/pence-yildirim-harekat-bolgesinde-1-asker-sehit-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.