Başkan Ertuğrul Çetin'den Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Anneler Günü’nde şehitlerin geride bıraktığı en kıymetli emanetleri olan annelerini ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Zeliha Demirci
|
10 Mayıs 2021, Pazartesi - 14:04
Başkan Ertuğrul Çetin'den Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret

Başkan Ertuğrul Çetin, Anneler Günü’nde şehit ailelerini ziyaret etti. Anneler Günü nedeniyle yapılan ziyaretler esnasında Başkan Çetin, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlere girmeden şehit aileleri ile kapı önünde sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.  Ailelerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, eşi ile birlikte şehit annelerine çiçek ve hediyeler takdim etti.

Şehit annelerini ziyaret ederek hem anneler gününü hem de yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine sahip çıkıyoruz. Bir istekleri arzuları olduğu zaman bizlere bir alo demeleri yeterlidir.  Şehit ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile ülkemizin varlığı ve birliği için canını feda eden aziz şehitlerimizin anneleri başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum.” dedi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlere uyarak gerekmedikçe evden çıkmadıklarını belirten şehit anneleri de bu anlamlı günde kendilerini unutmadığı için Başkan Ertuğrul Çetin’e teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/767667/baskan-ertugrul-cetinden-anneler-gununde-anlamli-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.