Ertuğrul Çetin'den Mansur Yavaş'a paketleri iade etme çağrısı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ankara Büyükşehir Belediyesine İsrail Büyükelçiliğinden aldığı iftar paketlerini iade etmesi çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
10 Mayıs 2021, Pazartesi - 23:08
Ertuğrul Çetin'den Mansur Yavaş'a paketleri iade etme çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediyesinin başlattığı iyilik kampanyasına İsrail Büyükelçiliği tarafından yapılan yardımların kabul edilmesine tepkiler sürüyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a çağrıda bulunarak, paketlerin iade edilmesini istedi. İsrail Büyükelçiliğine verilen teşekkür belgesinin ise iptal edilmesi talebinde bulundu.

"Ankara halkının kanlı ellerden gelecek ekmeğe ihtiyacı yok" ifadelerini kullanan Çetin "Sn Mansur Yavaş her gün müslüman çocukların kanını döken siyonist İsrail’in verdiği 500 iftar ve sahur paketini iade ederek,İsrail büyükelçiliğine verdiğiniz teşekkür belgesini iptal edin" ifadelerin kullandı.

"Derhal bu yanlış telafi edilmeli"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal da yanlışın bir önce telafi edilmesini isterken " Belediye Yönetmek Hassasiyet Gerektirir... Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kadar mı acizdirki;Mescid-i Aksa'yı işgal edenlerden yardım kabul eder. Terör Devletinin PR çalışmasına Hemşehrilerimizin duyguları feda edilebilir mi?! Sn Mansur Yavaş derhal bu yanlışını telafi etmelidir" paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/768597/ertugrul-cetinden-mansur-yavasa-paketleri-iade-etme-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.