Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a çağrı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin İsrail Büyükelçiliği'nden alınan yardımlarla ilgili açıklamasına tepki gösteren AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, "Neymiş bayım, son dönemdeki olaylar yaşanmadan önce İsrail yardımı almışlar! Bay Mansur İsrail bu zulmünü sadece bugün mü yaptı?" dedi. Yılmazer, yardımların iade edilmesi çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
11 Mayıs 2021, Salı - 10:07
Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a çağrı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kudüs'teki İsrail zulmünden önce İsrail Büyükelçiliği'nden aldığı iftar yardımları gündemdeki yerini koruyor. Tepkilere yanıt vermek için ABB'den yapılan açıklamada, söz konusu yardımların olayların başlamasından önce alındığına dikkat çekildi. Açıklamada "Bundan siyasi olarak nemalanmaya kalkmak yine bir kirli siyaset örneği olarak tarihe not edilecektir." denildi.

"İsrail Gazze’yi ablukaya aldığında zalim değil miydi?"

ABB'nin bu açıklaması AK Parti cephesini ise tatmin etmedi. Partinin Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Neymiş bayım, son dönemdeki olaylar yaşanmadan önce İsrail yardımı almışlar! Bay Mansur İsrail bu zulmünü sadece bugün mü yaptı! Güya kendini Adalet timsali gösteren bayım, İsrail Gazze’yi ablukaya aldığında zalim değil miydi?" dedi.

Yılmazer, yardımların iade edilmesini için çağrıda bulundu. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/768848/mehmet-yilmazerden-mansur-yavasa-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.