Mehmet Tevfik Göksu'dan Mansur Yavaş'a çağrı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İsrail Büyükelçiliği'nden alınan yardımlarla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a seslenerek "Siz o parayı iade edin, biz Esenler olarak Ankara’ya 500 değil, 5.000 iftar paketi yollamaya hazırız" dedi.
Ankara Masası
|
11 Mayıs 2021, Salı - 10:53
Mehmet Tevfik Göksu'dan Mansur Yavaş'a çağrı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kudüs'teki İsrail zulmünden önce İsrail Büyükelçiliği'nden aldığı iftar yardımları üzerinden başlayan tartışma İstanbul'a uzandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a seslendi. 

" Siz o parayı iade edin"

"Sayın Mansur Yavaş, 500 iftar paketi için İsrail Büyükelçiliğinden aldığınız o paraların üzerinde Filistinli mazlumların kanı ve gözyaşı var." diyen Göksü, "Siz o parayı iade edin, biz Esenler olarak Ankara’ya 500 değil, 5.000 iftar paketi yollamaya hazırız." ifadelerini kullandı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'iftar ver' kampanyası kapsamında İsrail Büyükelçiliği'nden aldığı yardımlar tartışma konusu olmuştu. Belediye söz konusu yardımların 29 Nisan'da olaylar başlamadan önce alındığını açıklamıştı. Açıklamada "Bundan siyasi olarak nemalanmaya kalkmak yine bir kirli siyaset örneği olarak tarihe not edilecektir." denilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/769038/mehmet-tevfik-goksudan-mansur-yavasa-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.