İYİ Parti'den Bakan Pakdemirli'ye Polatlı sorusu

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye Polatlı'da yaşanan su sorunuyla ilgili 5 soru yöneltti.
Ankara Masası
|
11 Mayıs 2021, Salı - 18:26
İYİ Parti'den Bakan Pakdemirli'ye Polatlı sorusu

Polatlı'da 180 dönümlük araziye su verilemediği için çoraklaştığı iddialarıyla ilgili İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin cevaplaması için 5 soru yöneltti.

Tüm girişimlere rağmen Devlet Su İşleri ( DSİ) 3.Bölge Müdürlüğünün soruna çözüm bulamadığı belirten Koray Aydın, Pakdemirli'ye atılacak adımları sordu.

Aydın, sorunun Eskişehir'de gerçekleşen vahşi sulamadan kaynaklı olduğunun altını çizerken, 'vahşi sulamayı durduracak bir girişim veya proje var mı?' ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli'ye feryadı duyma çağrısı yapan Aydın "Polatlı'da 180 bin dönüm arazi 3 yıldır sulanamadığı için çoraklaştı; ürün alınamıyor. Çiftçi isyanda; DSİ 3.Bölge'ye dert anlatamıyor. Önerge verdiğimiz Sn @bekirpakdemirli Polatlı'ya geliyor ama çiftçilere uğramıyor. Sayın Bakan bu feryadı duyun;gereğini yapın. " paylaşımında bulundu.

Koray Aydın'ın soru önergesinde şu ifadelere yer verildi;

http://www.ankaramasasi.com/haber/770024/iyi-partiden-bakan-pakdemirliye-polatli-sorusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.