Ankara Büyükşehir Belediyesinden Ak Partili Mücahit Birinci'ye tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, İsrail Büyükelçiliğine verilen teşekkür belgesiyle ilgili Ak Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci'nin "Bunun hesabını vereceksin Mansur Yavaş!" ifadelerini kullanmasına tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
11 Mayıs 2021, Salı - 18:56
Ankara Büyükşehir Belediyesinden Ak Partili Mücahit Birinci'ye tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, 'iftar ver' kampanyasına katıldığı için İsrail Büyükelçiliğine teşekkür belgesi vermesiyle ilgili Ak Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci "Bunun hesabını vereceksin Mansur Yavaş!" ifadelerini kullandı.

Birinci'nin paylaşımına Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin tepki gösterdi.

Gültekin, "Hangi sıfatla Ankara'nın millet iradesi ile seçilen belediye başkanını tehdit ediyorsunuz? Nasıl hesap kesiyorsunuz bir anlatın bakalım?" paylaşımında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından dün akşam yapılan açıklamayı bir kez daha hatırlatan Gültekin " 13 gün önce elçilik çalışanlarının katıldığı iftar kampanyasından böyle bir siyasi çıkarım hevesinde bulunmak kirli siyasetin en kirli örneklerinden biri olarak tarihe not düşülmüştür." diye yazdı.

Gültekin şu paylaşımlarda bulundu;

http://www.ankaramasasi.com/haber/770047/ankara-buyuksehir-belediyesinden-ak-partili-mucahit-birinciye-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.